Empresas de impermeabilización

Empreses d’impermeabilització

Aquí va la pregunta tonta del dia, us heu fixat en la direcció de l’aigua quan s’escorre a través del desguàs? Segurament l’heu vist diverses vegades al dia però no heu reparat en això, la qual cosa és normal. Expliquen que depenent de l’hemisferi en el qual et trobis l’aigua girarà en un sentit o en l’altre a causa d’una força anomenada efecte Coriolis. Si bé és cert que aquesta força, tot i que feble, existeix, també és cert que no és la principal causant dels fenòmens que esmentàvem al principi (pot haver factors externs com la direcció del raig que omple el recipient, que afectin la direcció) .

A una escala molt més gran, l’efecte Coriolis és més evident i podem veure-ho, per exemple, en la direcció de rotació dels huracans, a l’hemisferi sud giren al contrari que a l’hemisferi Nord.

Entrant en assumptes més mundans, és igual l’hemisferi en què et trobis, una gotera a Barcelona és igual que una gotera a Ciutat del Cap, i les seves conseqüències si no es tracten poden ser les mateixes. Hem d’actuar amb promptitud i buscar una empresa de reparació de goteres a Barcelona oa Ciutat del Cap per solucionar el problema. NO sé com funcionessin a Sud-àfrica, però a Espanya tenim una gran varietat d’empreses d’impermeabilització que poden ajudar-nos a solucionar no només el problema de goteres sinó també l’origen de les mateixes. Això és molt important, i les empreses d’impermeabilització són conscients. Podríem intentar solucionar els problemes estètics, però això seria com intentar curar un braç amputat amb una tireta. No només no fem res sinó que a més gastem temps i recursos. Per aquesta raó les empreses d’impermeabilització intenten primer identificar l’arrel del problema (pogués ser una esquerda al sostre o tela asfàltica defectuosa o mal col·locada) i treballar a partir d’aquí amb les eines i els mètodes adequats per al problema en qüestió.

Potser no siguem conscients de l’efecte Coriolis en la nostra vida rutinària, però no vulguem fer la prova inundant la nostra casa, que és el que pogués arribar a passar si no donem una solució ràpida als nostres problemes de goteres.